Úvod Jihočeský kraj Chata U Jezu

Chata U Jezu

2 156

Zrekonstruovaná chata se nachází přímo u jezu na řece Lužnici, v chatové oblasti Tábor. Vhodná pro milovníky rybaření – možnost rybaření přímo před chatou. Máme zde k vypůjčení i pramici, můžete se tedy pohybovat po řece, jak se Vám zlíbí. Pod chatou je i malý sklep pro ukládání rybářského vybavení. Na řece lze chytat kapry, cejny, karasy, okouny, štiky, candáty. Rybářský revír – LUŽNICE 4 – 421 035.

Chata U Jezu

Ubytování

Nabízíme ubytování v patře chaty pro 2 až 8 osob ve 2 ložnicích. V přízemí chaty se nachází společenská místnost, kuchyně a koupelna s WC. Ve společenské místnosti jsou také krbová kamna, která krásně vytopí celou chatu. Parkování je možné na přilehlém pozemku.

Vybavení chaty

Kuchyňský kout je vybaven plynovým sporákem s el. troubou, mikrovlnkou a lednicí. Součástí vybavení kuchyně je nádobí a malé spotřebiče (mixér, toustovač,.. ) Ve společenské místnosti se nachází TV a klimatizace. Terasa je vybavena ratanovým nábytkem, dvěma rozkládacími lehátky a malou pračkou (pro užití v případě nouze). Dále na zahradě máme k dispozici gril, gril s kamenem, udírna a velký bazén se solárním ohřevem. Na přilehlém pozemku si můžete půjčit pingpongový stůl, kanoe nebo pramici. Na chatě je neomezené wifi připojení.

Cena

– Hlavní sezóna 2022 (od 28. května do 10. září) – 18 900 Kč/týden
– Mimo sezónu – 10 900 Kč/týden, 5 900 Kč/víkend

V ceně je zahrnuto – ložní prádlo, úklid, koš dřeva, wifi, parkování.
V ceně není zahrnuto – vratná kauce 3 000, poplatky za ubytování dospělých osob (21kč/den), spotřebovaná elektřina, ubytování domácích mazlíčků

Rezervaci můžete provést na emailu: Marketcerichterove@gmail.com nebo na tel. čísle +420 773 988 389, kde Vám také sdělíme volné termíny.

Výlety v blízkém okolí chaty:

Zoo Tábor a Rozhledna Hýlačka – cca 3,5km, Rozhledna Babina – 2,5km, Zřícenina Kozí Hrádek – 5,5km, Historické město Tábor – 5,5km.
Výlety autem:
Chýnovské Jeskyně – cca 20km, Borkovická Blata – 25km, Lázeňské město Bechyně – 25km, Hrad Choustník – cca 25km.

Mapa

Kontakt

Markéta Koukolová
Tel.: +420 773 988 389
E-mail: marketcerichterove@gmail.com

Fotogalerie

Komerční sdělení